Over ons

Korte inhoud
 • zelfbeschadiging.be is opgericht op 1 september 2017 door Benny Bernaer. Hij is buiten beheerder ook de oprichter van dit forum.
 • zelfbeschadiging.be is opgericht om mensen een veilige plek op het internet te bieden. Een plek waar zij alles van zich af kunnen schrijven en waar ze lotgenoten kunnen vinden die met dezelfde problemen rondlopen. Privacy en veiligheid zijn de belangrijkste eisen die worden gesteld aan het forum. Door middel van “phpBB”, en verschillende extenstes, doet zelfbeschadiging.be haar best deze eisen te realiseren.
Aanmelden:

Registreren:
 • Mensen die zich aanmelden op het forum beginnen eerst met de registratie. Daarbij vragen wij je om een aantal standaard gegevens in te vullen; zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, etc. Na deze gegevens te hebben verstuurd ontvang je een e-mailbericht waarin je aan moet geven of het ingevulde e-mailadres juist is en bevestig je je eigen account.
Voorstellen:
 • Na het bevestigen van je account kan je je aanmelden. Zodra je bent aangemeld moet je jezelf voorstellen door middel van het aanmaken van een nieuw onderwerp in het "Aanmelding" forum . Buiten het "Aanmelding" en "Feedback en algemene informatie " fora zijn dit de enige fora die je momenteel kan lezen.
 • In je voorstelonderwerp maak je gebruik van de voorop gestelde vragen:
  Gebruikersnaam
  Leeftijd
  Wat is je relatie met zelfbeschadiging of automutilatie
  Hoe ben je op dit forum terecht gekomen
  Hobby's
  Vertel nog wat meer over jezelf
 • Het liefst zien we al deze antwoorden zo uitgebreid mogelijk terug in (bijvoorbeeld) een verhaaltje. Waarin je voornamelijk over jezelf schrijft.
 • Nadat je je voorstelonderwerp hebt gepost wordt je automatisch verplaatst naar de groep "leden" en heb je toegang tot het gehele forum.