Hooi

Stel jezelf voor aan de hand van de vooropgestelde vragen. Wanneer je jezelf hebt voorgesteld wordt je automatisch verplaatst naar de groep "Leden" en heb je toegang tot het gehele forum.
Forumregels
Probeer onderstaande vragen zo duidelijk mogelijk te formuleren. Dit om de veiligheid van het forum en de leden te garanderen.

Lotgenoten: (indien je jezelf beschadigd)

Hoe ben je op dit forum terecht gekomen:
Wat is je relatie met zelfbeschadiging of automutilatie:
Wat verwacht je van dit forum:
Ben je op dit moment in behandeling of heb je professionele hulp:
Vertel nog wat meer over jezelf: (Bijvoorbeeld je leeftijd en hobby's)[/color]

Familie en omstaanders: (indien iemand in je nabije omgeving zich zelf beschadigd)

Hoe ben je op dit forum terecht gekomen:
Wat verwacht je van dit forum:
Hoe kunnen we jou helpen of naar wat ben je op zoek:
Plaats reactie
AnneSimons
Newbie
Berichten: 6
Lid geworden op: 17 apr 2020, 11:30

#1

Bericht door AnneSimons »

Hey lotgenootjes,

Ik was eigenlijk opzoek naar een Pro-ana site en die heb ik al gevonden, maar toen ik later op hetzelfde soort van forum terecht kwam, kwam ik dit forum tegen.
Straight to the point is mijn relatie met automutilatie.. dat ik het zelf doe. Nu al sinds oktober 2019, dus al ruim een half jaar.
Ik denk dat ik hier gewoon lotgenoten kan vinden en misschien mijn struggles kwijt kan m.b.t automutilatie. U know en ook tips voor verbergen of eventueel herstel... u never know, want automutilatie gun je ofcourse niemand.
A.t.m ben ik niet in behandeling en heb ik officieel nog geen hulp. Ik ben wel al bij de HA geweest en heb een telefoninische intake gehad bij een stichting waarbij ik val onder affectief emotioneel, maar verder nog niks van gehoord.

Ik ben Anne, dit is voor de duidelijkheid een nickname, maar dat doet er niet toe. Ik ben 16 jaar en in juni word ik al weer 17. Time flies.
Ik houd van zwemmen, zeilen, hardlopen en beetje creatief zijn. Ik zit daarom ook bij de reddingsbrigade en waterscouting.
Ik ben met automutilatie begonnen toen ik erachter kwam dat mn vriendin het deed. Je weet wel.. de 1e x is van ja doe het nooit meer en why deed ik dit... het begon op mn buik... k vond het snel onpraktisch worden denk ik.. met kleding dat drukt enz. En daarna dus op mn arm verder gegaan.. standaard shit I guess. Maarja nu het zomer word.. dikke stress enz, denk dat ik daarom ook nu hier ben.

Verder heb ik ook een gediagnosticeerde eetstoornis, dit puur omdat ik hiervoor nooit naar de HA ben geweest. Ben dus ook moderator op een Forum/vooral chatgroep voor anorecten. Merk dat hier ook wel meerdere meisjes en jongens zijn die aan automutilatie doen.

Het lijkt me leuk om mensen te leren kennen die ook hetzelfde hebben en dat ik mij herken in jullie of jullie misschien wel in mij (lotgenoten)

Dit ben ik dus...
Aangenaam,

Xxx ADit onderwerp heeft 10 antwoorden

U moet een geregistreerd lid en aangemeld zijn om de antwoorden in dit onderwerp te bekijken.


Registreer Aanmelden
 
Plaats reactie